קריעת גיד בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/12/2002 | 23:43 | מאת: רות

לפני כחצי שנה אחותי נפלה והיו לה כאבים חזקים בכתף. לא שלחו אותה לצילום והרופא (קופ"ח) שלח אותה לעשות פיזיותרפיה. עכשיו הראתה בדיקת אולטרהסאונד קרע של גיד בכתף.האם הדבר מצריך ניתוח ואולי מוטב להתיעץ במקרה זה עם כירוג? תודה לד"ר על התיחסות לשאלותי. רות

קרע נרחב של גיד בדרך כלל מצריך ניתוח. במידה שהקרע אינו גדול יש להחליט לפי התפקוד ולפי הכאב. ניתוחים אלו בוצעים על ידי אורתופדים ולא על ידי כירורגים כלליים

מנהל פורום אורתופדיה