בעיה בכלי דם לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/12/2002 | 20:55 | מאת: גלי

אבי עבר ניתוח לשחזור הסחוס בברך כתוצאה משבר וקריעה שלו בתאונה. הניתוח על פי הרופאים היה די חדשני (גלילי סחוס ועצם) אך מהרגע שהוריד רגלו לרצפה רגלו הכחילה והוא מדווח על הירדמות, כאבים במיוחד בשינה. בבדיקות מיוחדות מצאו כי יש בעיה עם המסתם הורידי בברך ובירך. מצאו גם טרומבוס לא חסימתי והוא מזריק הרבה זמן נוגדי קרישה. בניתוח לבדיקה מצאו שהסחוס התפשט (שנה אחרי) אבל תשובה לבעית כלי דם לא נתנו. לא התייחסו, וזה בעצם מה שמפריע כעת. אבי בחרדה, וזה מונע ממנו להשתקם. לא קיבלנו הסברים לבעיה, והתשובות שזה מה יש וצריך לחיות עם זה לא עוזרות. לפני הניתוח התייעצתי איתך, וסייעת לי רבות. האם יש לך ידע לגבי התופעה או שם של מישהו המתמחה בבעיות כלי דם ויכול לייעץ? תודה רבה, כמו תמיד...

מדובר בלי ספק במחלה של הורידים ברגל. העניין נתון לטיפולם של כירורגים של כלי דם

06/12/2002 | 09:59 | מאת: גלי

תןדה על תשובתך המהירה. מכיוון שאין בפורום זה כירורג המתעסק עם כלי דם אולי תוכל לעזור? האם ישנה מרפאה או מומחה המתמחה בבעיה בארץ? או בחו"ל? בכל מקרה, תודה רבה.

מנהל פורום אורתופדיה