MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/12/2002 | 00:10 | מאת: יוני

בבדיקת MRI נמצאו הממצאים הבאים: c4-c5 בקע דיסק אחורי ופורמינלי שמאלי עם זיזים פורמינלים גורמים לחץ על מוצא שורש העצב משמאל. c6-c7 בלט דיסק אחורי דיפוזי לוחץ מעט על קדמת השק אך לא על הקורד הפורמן משמאל מוצר ע"י זיזים פורמינלים ושרש העצב c7 מצד זה לחוץ אים תוכל להסביר בהרחבה מה ההשלכות לכך, ומה הנזק שיש לי תודה

אין לממצאים הללו שום משמעות ללא ההקשר הקליני דהיינו יש או או כאב. אם יש היכןבדיוק . יש או אין הקרנה אם כן לאן. יש או אין מחושים נוספי. אם כן איזה. באיזה מצבים יש החמרה שלמחושים. מה מקל עליהם. ובהמשך ממצאי בדיקת עמוד השדרה הצוארי.

מנהל פורום אורתופדיה