Tennis Elbow

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/12/2002 | 17:34 | מאת: דנה

שלום, לפני כחצי שנה אובחנה אצלי בעיה של Tennis Elbow במפרק יד שמאל, לאחר תקופה ארוכה של תלונות על כאבים. (עשיתי מיפוי עצמות). לעיתים קרובות אני מקבלת כדורי ויוקס ואני הולכת עם חגורה. הטפול מקל קמעה. מאחר ואני שמאלית, התפקוד שלי מאוד נפגע: קשה לי לכתוב, לאחוז משהו ביד, וכו'. האורטופד הציע לי זריקת קורטיזון, ושמעתי שדיקור סיני גם עשוי לעזור. שאלותי הן: איזה טפול עדיף - זריקה או דיקור ? האם מדובר במחלה כרונית או שניתן להרפא ממנה. תודה, דנה

הסיכוי לקבל הטבה מהירה בזריקת סטרואידים עולה בהרבה על הסיכוי לכך באקופונקטורה. מה שחשוב בכלמקרה הוא למנוע את הישנות הבעיה על ידי תפעול נכון של היד. ומתיחות שרירים.

מנהל פורום אורתופדיה