גיד קצר בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/12/2002 | 00:43 | מאת: אלון

אני נכה מלידה והגידים בשני הרגליים קצרים. בעבר- לפני שנים בילדותי (היום 26) פרופסור הילל בבי"ח מאיר המנתח שלי מילדות אמרד אז שהשרירים שלי חלשים והוא לא מוכן לנתח כי זה מסוכן, היום אני גם חלש פיזית אבל מעוניין ללכת על כל כף הרגל. מהניתן לעשות בעיניין? האם זה מסוכן? האם יש אפשרות להאריך את הגיד?

במידה שהבעיה היא באמת רק קיצור הגידים ניתן לנתח אם הכח שניתן להפיק מן השריר די בו בכדי לאפשר הליכה . ניתן להעזר במעבדת הליכה שבבי"ח דנה (מתחם בי"ח איכילוב) לצורך איבחון הצורךבניתוח.

מנהל פורום אורתופדיה