שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/12/2002 | 19:26 | מאת: שלומית

השבוע החלטנו לקנות מיטה חדשה סיפרו לנו שמזורני latex נחשבים למזרונים הטובים ביותר לסובלים מבעיות אורטופדיות, אז קנינו - מיטה מתכוננת -עם מזרן בעובי 15 ס"מ -וחשבתי שמהיום לא יהיו כאבים השבוע קיבלנו את המיטה אך ,אני שסובלת מבעיות בכל איבר בגופי הרגשתי שכל גופי מתקשה בצורה ממש לא נורמלית הצוואר ,הכתפיים הראש ,הכל כואב לי , אינני מתפקדת -ואני ממש לא יודעת איזה מזרון הוא המזרון הטוב בבקשה אודה לכל מי שיוכל לעזור לי ????. איזה מזרן באמת מומלץ

המזרן המומלץ הוא זה שנוח עליו. מזרן אינו תרופה למכאובים -מזרן גרוע אינו גורם לכאב ומזרן טוב אינו משכח כאב. היתרונות והחסרונות של מזרנים שייכים לתחום אורך החיים שמירה על מבנה. שמירה על הנקיון וכו'.

03/12/2002 | 16:07 | מאת: שלומית

תודות על תשובתך

03/12/2002 | 16:09 | מאת: שלומית

תודות על תשובתך המהירה ישר כוח!!!!!!!!!!!!!

מנהל פורום אורתופדיה