כרית חשמלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/12/2002 | 23:39 | מאת: קרן

שלום לד"ר אסא אני סובלת מכאבי גב כתוצאה מבלט דיסק. אני שוכבת לפעמים על כרית חשמלית כדי להקל קצת על הכאב, למרות שלא תמיד זה עוזר. האורטופד שהלכתי אליו אמר לי שאין נזק בשימוש בכרית חשמלית, אבל אתמול שמעתי ממישהו שסבל מפריצת דיסק, שהאורטופד שלו אמר לו שלא טוב להשתמש בכרית חשמלית, שכן החום עלול לגרום לדלקת או לגרום לה להתפשט עוד יותר, ומה שצריך לעשות זה דווקא לשים קרח על מקום הכאב. אז.. להמשיך עם הכרית חשמלית או לא? תודה

הטיפול בחימום מקומי הוא אבן פינה בטיפולים בכאב צואר . הסיפור עם "התפשטות הדלקת " עקב חימום מצוץ מן האצבע.

מנהל פורום אורתופדיה