דורבן-ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/12/2002 | 19:20 | מאת: דן

לפני כשנתיים עברתי ניתוח דורבן,אך ללא הועיל כל הטיפולים הנוספים כגון מדרסים פיזיוטרפיה,גלי הלם לא עוזרים. האורטופד "בישר" לי שכנראה אצטרך לעבור ניתוח נוסף של "ניקוי". לא ברור לי מה ההבדל בין שני הניתוחים.

01/12/2002 | 19:23 | מאת: דן

כן קיבלתי שתי זריקות םטרואידים (עזרו לפרק זמן קצר) היש בכלל פתרון לבעייה זו?האם ניתוח נוסף עשוי לפתור הבעייה? בברכה -דן

איני יודע איזה ניתוח עברת לראשונה . אשר לניתוח הבאנראה לי כי כוונת האורתופד לניתוח גדול יותר שבו תעשה כריתה שלדורבן וגרוד עצם העקב במקום בו נאחזת הפסציה הפלנטרית . ראה נא את : http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=100168&t=100094

02/12/2002 | 16:00 | מאת: דן

תודה על התשובה ..נראה לי שאמנם מדוכר בניתוח שכזה..מהם סיכויי ההצלחה או הסיכונים?

מנהל פורום אורתופדיה