בעיות גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/11/2002 | 00:29 | מאת: רועי בר

חושלום שמי רועי בן 23 ואני סובל מכאב גב כחודש וחצי. שבועיים אחריי הכאבים ירדו לי לחלק השמאלי של הישבן ושבוע לאחר מכן לכף הרגל. אני סובל מכל החלק השמאלי. אני לא מצליח להרים את כך הרגל השמאלית.קשה לי ללכת לשבת קשה לי הרבה דברים לעשות בחיי היום יום. לפניי כיומיים התחילו לי התכוצויות שרירים ברגל ימין. השריר שלי נתפס מידי פעם ונותן לי כאבים ממש חזקים .בחיי אני עובד כרקדן במלון באילת והרופאים לא מצאו לא יודעים מה הבעיה . נתנו לי כדורים אבל לא לקחתי אותם משום שהם כל הזמן מחליפים לי אותם כי לא עוזרו לי בהתחלה חלק מהם. אז אני כבר לא שותה כדורים כי זה לא עוזר לי כלל וכלל. אני מקווה שתחזירו לי תשובה מה הבעיה אצלי ומה עלי לעשות בנוגע למקרה שלי . בתודה רב רועי נוי :)

איני יכול לדעת מה הבעיה שלך אך אוכל לציין לך מה האפשרויות שעולות בדעתי על סמך סיפורך. 1. מחלה של דיסקה בין חולייתית (דיסקוס) הסיבה הכי סבירה. 2. לחץ על שרש עצב ביוצא מחוט השדרה על ידי גידול, גנגליון או צרור כלי דם,

28/11/2002 | 13:55 | מאת: יגאל

שלום אילנית, שמי יגאל ואני רוקח ומנהל בית מרקחת. ראשית עליך לאבחן בדיוק את הבעיה. זה לא עושים בלי בדיקה אצל מומחה. נסה מוצר חדש שנקרא "דראגון פלסטר" - זו מדבקה לגב שמכילה קפסיקום - חומר שמופק מפלפל ומקל על כאב (גם מהתכווצות) וגם מקטין תהליכי דלקת. ללא מרשם ובדרך כלל יעיל יותר מוולטרן ובן גיי. שלב ראשון נסה תכשירים חיצוניים לפני כדורים. זה גם זול מאד. בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיה