כאב בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/11/2002 | 12:15 | מאת: אילנית

שלום רב . שמי אילנית בת 26 . אני סובלת מיתר פעילות בלוטתת התריס מזה 4 שנים . קראתי כתבות שונות בעיתון שכהראה השפיעו עליי במחשבות . מיום חמישי נתפס לי הצוואר בצד ימין מהכתף ועד תחילת הגולגולת ממש כאבים מה זה יכול להיות ? האם זה יכול להיות קשור לבלוטה ? מה אתה ממליץ לי לקחת . ניסיתי מים חמים וולטרן מה לא ? ועדיין מעין תחושה של שריפה וכאבים לאורך כל צד ימין .

לא סביר שיש קרש למחלת היתר תריסיות שלך. זה קשור לבעייתעמוד שדרה וזה יכול להיות סתם כווץ שרירים או משהו יותר "כבד "כמו מחלת דיסקוס. הזמן יגיד ואין צורך להכנס ללחץ

27/11/2002 | 02:59 | מאת: יגאל

שלום אילנית, שמי יגאל ואני רוקח ומנהל בית מרקחת. אני מניח שהרופא צודק ואין קשר. נסי מוצר חדש שנקרא "דראגון פלסטר" - זו מדבקה שמכילה קפסיקום - חומר שמופק מפלפל ומקל על כאב (גם מהתכווצות) וגם מקטין תהליכי דלקת. ללא מרשם ובדרך כלל יעיל יותר מוולטרן ובן גיי. זה גם זול מאד. בהצלחה

27/11/2002 | 09:06 | מאת: אילית

יגאל . אתם ממש אחלה ממש תודה רבה רבה לכם אילנית

מנהל פורום אורתופדיה