כאבים חזקים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/11/2002 | 10:37 | מאת: שחר

אני בחור בן 23 בריא בד"כ וללא רקע בעיות אורתופדיות פרט לשברי מאמץ לא חמורים לפני 4.5 שנים. בעיקבות אימון ריצה אינטנסיבי מדי שערכתי ביום חמישי, התחלתי ביום שישי לחוש כאבים בזמן הליכה בחלק העליון של כף רגל ימין. הכאבים התחזקו בראשון ושני ואחרי הליכה של מספר דקות רצופות כמעט ולא הייתי מסוגל להמשיך לזוז מחמת הכאבים. ניסיתי לקבוע תור לאורתופד בקופ"ח כללית אך התור הכי קרוב הוא ב-9.12 ואין אפשרות למשהו קרוב יותר. יש לציין שיש לי מילואים ביום ראשון הקרוב ואני סטודנט . ממש אין לי זמן להתחיל להתרוצץ בין רופאים או בתי חולים. באם המצב ימשך עד ליום ראשון אני פשוט לא יודע מה לעשות?

מתוך הכרות עם המערכת אם תרצה תוכל להתברג אצל אורתופד עוד לפני יום א הקרב. יש דרך אחרת התייצב למילואים והצג בעייתך לקצין הקישור ולרופא היחידה . זה בהחלט יכול לעבוד במיוחד אם אתה מוכר כבחור רציני.

מנהל פורום אורתופדיה