חגורת בוסטון לעקמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/11/2002 | 23:35 | מאת: מרים

תודה עבור תשובתך. דיברתי עם החברה שנקראת בוסטון ברייס. לדבריהם הם נציגים בלעדיים של חברה בארה"ב. לדבריהם, החגורות שלהם גם הם מסוג TLSO הן חצי מוכנות והטכנאי מוצא את המידה המתאימה מתוך המלאי שיש להם ומוסיף ריפודים היכן שצריך. לעומת אחרים שיוצרים יציקת גבס מסביב לגוף ועל פיו מכינים את החגורה. הם גם נתנו לי 3 שמות של ממליצים. אחד מהם בנו משתמש בחגורה מזה חודשיים והם מרוצים והשניה בנה משתמש בחגורה מאז חודש אוגוסט והם מרוצים. לא הצלחתי לדבר עם הרופא המפנה היום. אני מתקשה להחליט בענין גם בגלל שאין לי ביטוח רפואי שמכסה את הסכום. (אגב האם ידוע לכם היכן ניתן לרכוש חגורה כזו באיכות טובה ובמחיר סביר?) תודה מראש עבור תשובתך. מרים

מכיון שאיני עושה "קידום מכירות" לא אענה על שאלתך על מי עוש הבכמה . תצטרכי לחפש בדפי זהב תחת הכותרת אורטופדים , ושיקום ולבקש הצעות מחיר.

מנהל פורום אורתופדיה