התיעצות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/11/2002 | 21:10 | מאת: אבי

ד"ר שלום מבקש את עזרתך בהבנת ממצאים שהודגמו בבדיקת מיפוי עצמות לאימי בת 58 . ריכוזים פתולוגים בעצם הסקרום ופרקים סקרואיליקלים יותר שמאל טראומה סקוליוזיס ושינויים ספונדילותים מודגש ב- D11 . ריכוז מודגש גם בטרוכנטר מאיור בפרקי ירכיים . שינויים אוסטוארטרוטים קלים גם בכתפיים . - איזה טיפול ניתן במקרה מסוג זה ? בתודה מראש אבי

25/11/2002 | 18:17 | מאת: דר'

הממצאים הללו הנם ממצאים ללא קשר ביניהם . לא נכון להתייחס לבדיקה כל שהיא ללא הקשר הקליני שלה . הטיפול ינתן בהתאם לתלונות וממצאי הבדיקה הגופנית יחד עם ממצאי המיפוי.

מנהל פורום אורתופדיה