ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/11/2002 | 18:28 | מאת: מלכה

שלןם רב , עקב כאבים בברך נשלחתי לבצע צלום רנטגן . התוצאות כלהלן : שינוי מבנה מוגבל עם מחיצות בקונדילוס הטיביאלי המדיאלי באספקט האחורי . אין רואים הסתיידות בתוכו או פריצת קורטקס . הפרקים שמורים . מאחר ויש לי תור לאורטופד לעוד שלוש שבועות , הייתי מבקשת הסבר לגבי תוצאות הבדיקה כנ"ל . לתשובתך אמתין. בברכה מלכה

מצטער אבל צרוף המילים "שינוי מבנה" הוא כל כך לא מדוייק ולא מכוון לתמונה מסויימת שיש לדרוש מן המפענח ניסוח חוזר של תשובתו.

מנהל פורום אורתופדיה