כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/11/2002 | 21:45 | מאת: גבי

ד"ר שלום נחבלתי בכתפי בעת תאונה והאבחנה המשוערת שהאורטופד כתב לי היא: rotator cuff syndrome מה זה אומר?

ה ROTATOR CUFF או בעברית שרוול המסובבים הנו גיד משותף של מספר שריירם בכתף המשתתפים בהנעתה. נזק לגיד זה יכול להתבטא בכאב וחולשה בפישוק (הרמה הצידה) של הכתף הבאת היד אל מאחורי הגב, כאב בשכיבה על הכתף החולה חוסר יכולתלהחזיק את היד מורמת הצידה ועוד. צרור סמנים אלו יחד עם ממצאים מסויימים בבדיקה נקרא תסמונת שרוול המסובבים.

25/11/2002 | 17:27 | מאת: מרינה

אז מה עושים נגד הכאבים?????? בכל צורה שאני שואלת את השאלה אני לא מצליחה לקבל תשובה חד משמעית.

מנהל פורום אורתופדיה