כיווצי שרירים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/11/2002 | 19:41 | מאת: בני

אני כבן 55 בשנים האחרונות התחלתי לעסוק בספורט כ-שעה בבוקר. בזמן האחרון אני סובל מכיווצי שרירים בירך וזה קורה לרוב בלילות. מה אפשר לעשות כנגד זה ובאלו אמצעים אפשר למנוע (הכאבים הם מאוד חזקים)

מתיחות של השריר המתכווץ לפני השינה יכולות למנוע התכווצות. תרופה בשם דיאספורל ( מגנזיום סולפט ) יכולה גם היא לסייע.

23/11/2002 | 21:54 | מאת: ניקולא

הנני בן 30 , לפני כחודש החלקתי וכתוצאה מכך היתה לי פריקה במרפק יד שמאל . המרפק שוחזר בחדר מיון ובוצע לי גבס למשך שבועיים . אחרי הגבס המרפק יושב במקומו אבל אני מטופל בפיזותרפיה ונראה לי שלא כל כך עוזר . עדיין מרגיש כאבים במרפק . השאלה : האם זהו הטיפול או ניתן לעשות טיפול אחר ?

זה מהלך סביר וזה הטפול

מנהל פורום אורתופדיה