עקמת אצל ילדה בת 11

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/11/2002 | 00:05 | מאת: מרים

אצל בתי בת ה-11 התגלתה עקמת בעמוד שדרה תחתון ומותני 28 מעלות. הרופא המליץ על חגורת בוסטון ברייס. איך אוכל לבדוק את רמת הטכנאי שיכין את החגורה. אני צריכה לשלם את הסכום המלא. תודה מרים

המושג "בוסטון ברייס" משמש לשתי מטרות האחת שם של מחוך מסוג TLSO שהחוד שלה אינו גבוה מחוליה חזית שמינית. בעקמת גבוהה יות ר משתשים כבר בחגורה מסוג מלווקי. אבל השם בוסטון ברייס משמ גם לכנות חברה ישראלית המתקינה מחוכים של חברה אמריקאית בשם SPINCOR . אלא מחוכים לטיפול בעקמת קלה יחסית שהם שונים מTLSO אחרים בכך זהם גמישים ולא נוקשים. אשר למיומנות של הטכנאי ( אורתוטיסט ) , אם את רוצה לחטט תשאלי אותו איזה קורס הוא עשה איזה תעודת הסמכה יש לו האם עבר קורס של אורטותיסטים "? . בקשי שמות של מטופלים אחרי ותשאלי אותם. שאלי את הרופא שלך מה הנסיון שלו עם טכנאי זה

24/11/2002 | 23:32 | מאת: שפרה צח

כמנהלת השיווק של "בוסטון ברייס ישראל" ברצוני להעמיד דברים על דיוקם: "בוסטון ברייס" אינו סתם שם של מחוך לטיפול בעקמת , אלא שם רשום של החברה הבינלאומית BOSTON BRACE INTERNATIONAL, אשר אנו נציגיה המורשים היחידים בישראל. חברה זו פיתחה את מחוך "בוסטון" המקורי, שהפך, כפי שקורה לא אחת עם מוצרים מובילים, כתואר בו משתמשים לתיאור כל המחוכים מסוג TLSO. ההבדל המשמעותי בין "בוסטון ברייס" המקורי למוצרים מקומיים שמכנים את עצמם בשם זה הוא באיכות המוצר ובשיטת ההתאמה - מחוכי "בוסטון ברייס" מיובאים מחברת האם כיחידות מוכנות במספר רב של דגמים ומידות, ומותאמים לגוף המטופל במדידה ישירה, ללא צורך במדידות גבס. ההתאמה נעשית ע"י אורתוטיסט מוסמך ובעל נסיון רב במכשירים אלו. מכשירי "בוסטון ברייס" משמשים גם כבסיס לבניית מכשירים מדגם "מילווקי", הכוללים תוספת לחוליות העליונות. מידע נוסף ניתן למצוא באתר של חברת האם: WWW.BOSTONBRACE.COM

07/12/2002 | 11:33 | מאת: מעיין

מרים שלום אני בת 13 וחצי כיום ואני עברתי ניתוח בגב עקב עקמת גם לי שמו חגורת בוסטון וגם לי גילו עקמת בגיל 11 לי גילו עם 32 מעלות ואז עם החגורה זה עלה ועלה ואז ניתוח- אם תלכי לדר' אוחנה עם ביתך תהיה בידיים טובות( דר' ניסים אוחנה נמצא בביה"ח בלינסון בפתח תקווה) ואם את הולכת לעשות את החגורה בתל אביב אז אל דאגה הוא בסדר גמור ואם יש לך מושלם אז את יכולה לשלם לו ולהביא למושלם חשבונית והם יחזירו לך מחצית או כמה אחוזים מהסכום..................... אל תדאגי לכי לרופא הנ"ל ויהיה בסדר!!!!!!!!!!!! תהיו בריאים ותרגישו טוב, ואין מה לחשוש בידיים של דר' אוחנה................. במידה ויש לך בעייה תשלחי לי לדואר האלקטרוני שהוא: [email protected] אותיות קטנות , להקפיד, ותרגישו טוב מעיין.....

מנהל פורום אורתופדיה