8 שנים אחרי ניתוח הלוקה וולגוס - קאמבק!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/11/2002 | 11:45 | מאת: יולי

לפני 8 שנים, בגיל מאוד צעיר יחסית (20.5) עשיתי ניתוח הלוקס ווגוס (עצם הבוהן בולטת הצידה מלווה בכאבים אדירים במשך שנים) אצל ד"ר הלפרין המהולל. בגלל גילי הצעיר אמרו לי שיש סיכוי שהמצב יחזור לקדמותו תוך כ- 10 שנים ושאולי אצטרך ניתוח חוזר. ואכן, המצב מתחיל לחזור למה שהיה לפני הניתוח. אין שום סיכוי בעולם שאעבור את הסיוט הזה שוב, מה גם שהתפתח לי זיהום נוראי לאחר הניתוח, עקב פשלה של הרופאים ושהיתי שבועות ארוכים בבית החולים בסבל שלא יתואר. מצד שני הכאבים עכשיו מתחילים להיות בלתי נסבלים ואני נורא מתקשה ללכת. כמובן שאני נועלת רק נעליים נוחות ולא הולכת בכלל בעקבים! השאלה היא אםיש היום ניתוח לייזר שפותר את הבעיה הזו ואיך מגיעים אליו? היות והרופא שניתח אותי בעבר נחשב למס' 1 בארץ פישל איתי אני ממש פוחדת כב רלגשת לרופאים אחרים. מה לעשות?

18/11/2002 | 11:45 | מאת: יולי

תיקון: הלוקס וולגוס כמובן

אין דבר כזה "ניתוח לייזר" . יש ניתוחים שמשתמשים בהם בקרני לייזר לחיתוך או להתכה .לא באורתופדיה.

מנהל פורום אורתופדיה