סחוס בקרסול ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/11/2002 | 11:50 | מאת: דודו עמר

ד"ר שלום יש לי בעיה בסחוס קרסול ימין לפי רופאים בארץ הם ממליצים לי לעבור ניתוח ולהוציא את הסחוס ולהבריג לי ברגים מהקרסול לרגל מומחה מארה"ב המליץ לי להמתין בערך שנה כי המציאו חלק תואם אבל הוא עדיין ניסיוני רציתי לדעת אים יש פתרון לרגל כאן בארץ מלבד הפתרון שכתבתי לך תודה דודו

איני בטוח שהבנתי את שאלתך . אם כוונתך שהוצא לך לעשות ניתוח לשם איחוי מפרק הקרסול ולעומת זאת מציע לך אותו אמריקאי לעבור ניתוח של השתלת מפרק מלאכותי אזי עליך לדעת שניתוח כזה כבר עושים גם בארץ. פנה לאורתופד שמטפל בך שיסייע בידך לאתר את האנשים שעושים זאת.

18/11/2002 | 20:13 | מאת: דודו עמר

אולי לא הסברתי את עצמי נכון אני שברתי את הסחוס בין הקרסול לעצם הרגל ונאמר לי לפני כשנה שלא ניתן להחליף את הסחוס לכן התיעצתי עם המומחה מארה"ב שבמקרה עבד בבי"ח אסף הרופא ואז הוא המליץ לי להמתין עוד שנה בערך עד שהתחליף לסחוס יהיה מוצלח יותר לכן רציתי להתיעץ איתך עם יש את זה בארץ ועם עשו את הניתוח בארץ ממתין לתשובה ותודה מראש דודו

מנהל פורום אורתופדיה