כאבי כפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/11/2002 | 16:34 | מאת: מ.ד.

ד"ר ערב טוב מאחר ואני סובלת מאז ומתמיד גם בצעירותי וגם שהייתי רזה מלחצים וצריבות וכאבים בכפות הרגלים בזמן עמידה ממושכת ו/או במסגרת נקיונות הבית. שאלתי אליך האם כדאי לטפל ברפואה משלימה כגון: דיקור סיני או כל טיפול אחר שאתה ממליץ בפני . נתוני אישיים בת 50.8 שנים, גובהי 1.55 מ' משקלי כ- 82 ק"ג, בדיקות דם תקינות תודה ובברכה מ.ד.

הגישה העקרונית לטיפול בכאב כפות רגליים שהוא סטטיבעיקרו ונובע מעומס ממושך היא מכנית ומבוססת על ההנחה שפיזור נכון של הכוחות הפועלים על כף הרגל יפחית את הלחץ בכל נקודה ונקודה. השיטה לעשות זאת היא על ידי מדרס.

מנהל פורום אורתופדיה