דלקת בגיד בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/11/2002 | 13:05 | מאת: מיכל

יש לי דלקת בגיד באזור שורש כף היד כתוצאה מנשיאת משקל כבד הנמשכת מזה מספר חודשים. מאחר והנקתי נאמר לי שכל עוד אני מניקה אין אפשרות לטפל בה. אולם עכשיו, משסיימתי להניק, נאמר לי שיש לי שתי אפשרויות פיזיותרפיה או זריקה. האם פיזיותרפיה יכולה לעזור לאחר זמן כה רב? מה ההשלכות של זריקה כזו?

פיסיותרפיה אינה עוזרת. הטיפול בדלקות גיד מבוסס על מנוחה ותרופות נגד דלקת.זריקת סטרואידים היא תרופה נגד דלקת הניתנת באופן מקומי. במקרים שהם ישנים גם זה עשו לא לעזור ויש צורך בניתוח לחיתוך מעטפת הגיד

מנהל פורום אורתופדיה