vioxx

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/11/2002 | 23:45 | מאת: רוני

לכ' דר' קבלתי vioxx בגלל כאב בזרוע. המינון שקבלתי הוא 50 מג כל יום למשך 10 ימים. האם המינון לא גבוה מידי? אני יודע שבדרך כלל נותנים 25 מג ליום. אולי הוא טעה? נוסף יש לי קיבה רגישה אם בכל זאת אצטרך לקחת 50 מג כל יום האם אפשר לחלק 25 + 25מג כל כמה שעות להפריד בין שני הכדורים? אודה לך מראש על תשובתך

מנון של 50 מ"ג אינו גבוה מידי בהשואה למינונים שניתנו במבחני בטיחות של התרופה. התרופה פועלת 24 שעות ולכן חבל לחלקה לפעמיים. אם אתה חושש אתה יכול לנסות לקחת רק 25 מ"ג .

13/11/2002 | 21:49 | מאת: רוני

תודה רבה על תשובתך

מנהל פורום אורתופדיה