כפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/11/2002 | 17:29 | מאת: מ.ד.

11/11/2002 | 23:24 | מאת: איתן

אני סובל מכאבים צורבים בכפות הרגליים. בנוסף קיימת הרדמות בבוהנים. אין כל מוגבלות בתנועה. אני עוסק בפעילות גופנית אינטנסיבית והבעייה קיימת בעיקר בהליכה על משטח קשה. אורטופד שלח אותי לרכוש מדרסים וזה לא עזר. אורטופד מומחה לכפות רגליים בבית חולים מאיר שלח אותי לבדיקת כירורג כלי דם ולבדיקת ENG ומשם נשלחתי לצילום גב. האורטופד המומחה לכפות רגליים אמר שאחזור אליו לאחר הבדיקות הנ"ל. האם יש קשר אם פעילות גופנית אינטנסיבית? האם יכולה להיות תופעת לוואי מצריכת כדורי "סוטקור? תודה מראש על תשובת המומחים. איתן

11/11/2002 | 23:38 | מאת: איתן

אני סובל מכאבי צריבה בכפות הרגליים. הכאבים מורגשים בעיקר בעת הליכה על משטח קשה. בנוסף לכך אני חש ברדימות הבוהנים בעיקר בלילה בשכיבה במטה. אני עוסק בפעילות גופנית אינטנסיבית ואין הפרעות תנועתיות. אורטופד שלח אותי להתאים מדרסים והדבר לא עזר. . היתי בבדיקות אצל כירורג כלי דם ולא נמצא דבר . היתי בבדיקות ENG והומלץ לעשות צילום גם גב. האם יש ייתכן והדבר קשור לאימון גופני אינטנסיבי ? האם תתכן תופעת לוואי של תרופות? אני צורך כדורי סוטאקור.

מנהל פורום אורתופדיה