אורטופדיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/11/2002 | 22:01 | מאת: דוד

מזה כ4 ימים אני סובל מכאבים חזקים בתנועת מפרק כף יד שמאל , בגב כף היד יצאה לה בליטה כ חצי ס"מ בבדיקת אורטופד אובחן דלקת בגיד חריפה ניתן לי טיפול ב vioxx עם המלצה למנוחה . יש לציין שאני עובד במחשב בעבודתי. בעוד כשבוע אני מתגייס למילואים לאימון כשבוע שאלתי היא : מהו משך ההבראה המשוער האם ניתן לתפקד באימון כשורה מבלי לגרום נזק לפרק כף היד ?

10/11/2002 | 23:32 | מאת: דר' אסא לב-אל

במידה שאמנם מדובר בדלקת של הגיד הרי שקיבוע מפרק כף היד ותרופות נוגדות דלקת עשויים להביא הקלה משמעותית תוך ימים ספורים .

מנהל פורום אורתופדיה