עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/11/2002 | 17:42 | מאת: עודד

מזה מספר שבועות שאני סובל מכאבים עזים (גם בשינה)בשרירי השוקיים, עד לעיתים לחוסר יציבות. הכאבים קלים יותר אחרי הליכה. כן אני סובל הרבה מצוואר תפוש בצידו הימני. אני עובד כ 10 שעות מול מחשב וישן כשהצוואר ו/או הגב העליון מוגבה עם כריות. בדיקות MRI מלפני כשנתיים הצביעו על עמוד שדרה "דפוק", הן בחוליות העליונות והן בחוליות התחתונות. לפני שנתיים בוצעה שאיבת דיסק מ חוליה 4-5 והמצב של אז שופר (פחות כאבי גב, ופחות הקרנה לרגל שמאל). כדי לשלול את הגורם לכאבי השוקיים בוצע דופלר של הרגליים והתוצאה תקינה. האם יש קשר בין הצוואר והשוקיים???

באופן תאורטי לחלוטין עשוי להיות קשר כזה אבל האם יש קשר כזה במקרה שלך אין לי דרך לדעת.

מנהל פורום אורתופדיה