שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/11/2002 | 12:34 | מאת: אסתר

שלום לך אם מרגישים כאב עמום או כמו עקיצה במפרק הירך זה מראה על בעיה?כשילדתי את בן הזיקונים קיבלתי זריקת אפידורל לאחר הלידה לא חיכיתי שאזור הרגליים התעורר לגמרי ןניסיתי לקום מהמיטה לעמידה ןאז נפלתי והרגשתי כאב חד באזור מפרק הירך,מאז עברו 21 שנה בהתחלה היו פה ושם כאב חד באזור עד שזה נשכח היום אני בת50 והכאב שוב חזר במפרק אומנם כאב נסבל אבל כאב כמו מכה כחולה או כמו דקירה מה דעתך? אם אפשר לקבל תשובה לא קצרה מדי ,הרבה תודה

כאב הוא נורת האזעקה של גופנו. אינני יוכל להסיק מדבריך מה הגורם לכאב אך העקרון שבמילותי הראשונות שריר וקיים.

מנהל פורום אורתופדיה