למנהל הפורום שלום!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/11/2002 | 00:22 | מאת: שלומית^

שלום רב! הייתי אצל אורתופד שבדק לי את הברכיים וזה מה שהוא רשם לי:" שפשוף חריף פאטילו פמוראלי, ללא תפליט, יציבות הברך שמורה, ללא קרע במינסקוסים" למה הוא התכוון? תודה רבה!

האמת שגם לי קשה להבין למה כוונתו שכן מבחינה תחבירית ומבחינה אטימולוגית אין למשפט משמעות רבה- שפשוף אינו יוכל להיות חריף. אך אני מתאר לעצמי שהוא רצה להגיד שכאשר מוליכים תחת לחץ את עצם הפיקה על גבי עצם הירך נגרם כאב לך כאב. שאר המילים כוונתם בדיקה תקינה.

מנהל פורום אורתופדיה