כאבים ברצועות (?)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/11/2002 | 18:22 | מאת: דורון

שלום דוקטור! לאחרונה (בעקבות החלפת נעליים) התחלתי להרגיש כאבים בקרסוליים (עקב overpronation כך נאמר לי) חיפשתי ומצאתי (עפ"י מיקום הכאב) , כי מדובר כנראה ב- cruciate crural ligament" או "extensor retinaculum" ז"א רצועה שנמתחת או משהו כזה הכאב מופיע אחרי כקילומטר ריצה ושאלתי היא מה הטיפול הדרוש ע"מ להעלים את הכאב (ברור שצריך להחליף את הנעליים)? תודה רבה

הצחקת אותי . על סמך הממצאים שאתה מביא אתה מצפה ברצינות להמלצה על טיפול? . כך עצמך יותר ברצינות ופנה לבדיקה של ממש.

מנהל פורום אורתופדיה