כאבי ברכיים בהריון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/11/2002 | 13:25 | מאת: יעל

שלום רב אני בהריון שני סובלת מאד מכאבים במפשעות שמקרינים לכיוון הברכיים. נבדקתי אצל אורטופד שאמר שעלי "לסבול בשקט". האם באמת אין מה לעשות? טיפול כלשהו? משחות להקלה? מנוחה? דבר לא יעזור כיוון שאני ממש סובלת. תודה.

יש בהחלט תרופות שניתן לקחתן בעת ההריון. . העניין הוא שכדאי לנסות ולאבחן תחילה את סיבת כאביך ואחר כך למצוא טיפול

06/11/2002 | 10:37 | מאת: יעל

האורטופד לא מצא כל סיבה וטען שזה נובע מהעומס של ההריון. רופא הנשים שלי מתיר לשימוש רק משחות סיניות להקלה על כאב (שלא עוזרות). מה היית ממליץ לי לעשות כיוון שהסבל הוא רב מאד.

מנהל פורום אורתופדיה