בעיות גב חמורות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/11/2002 | 13:22 | מאת: חיים

שלום רב! אני בן58 סובל מכאבי גב חמורים אני בקושי יכול ללכת והכאבים לא עוברים בשום דרך.לאחר צילומים ובדיקות רבות התשובות הן : ניצפו זיזים קדמיים בגופי חוליות. ניצפו זיזים אחוריים בגופי חוליות או דיסקים מסוידים אשר מתבטלים אל תוך התעלה הגרמית המרכזית. אלו הדברים מהם אני סובל נשלחתי ל MRI אך מכיוון שאני חולה אסטמה לא יכולתי לבצע את הבדיקה ואני צריך לבצע בדיקה זו רק בהרדמה מלאה. אני מעדיף ומקווה לא לעשות ניתוח האם יש אלטרנטיבות אחרות שיוכלו לעזור לי? אבקש את תשובתך המהירה תודה חיים

אין טעם לדבר על חלופות לטיפול לפני גמר האיבחון. חשוב לדעת מה מקור הכאב מהו המקום בו התהליך המכאיב מתרחש ומה אופיו של תהליך זה רק על סמך ידע כזה ניתן לתכנן טיפול.

מנהל פורום אורתופדיה