כאבים בזרוע+ מידע על תרופה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/11/2002 | 14:28 | מאת: גל

אני סובל מכאבים בזרוע, מתחת למרפק. הרופא שלי אמר לי כי מדובר ב"עצב כלוא" שכאשר השרירים במאמץ לוחצים על העצב ואז נגרם הכאב. האם מוכרת מחלה כזאת ומה שמה? הרופא רשם לי תרופה בשם : vioxx 25 mg מה תפקדה של תרופה זו. איזה עוד טיפולים ניתן לעשות במידה והתרופה לא תעזור? תודה מראש.

אכן יש מחלה של כליאת עצבים במקרה שלך אני לאבדיוק מביןעל מה מדובר שכן הזרוע בכלמקרה נמצאית מעל למרפק ולא מתחת כפי שאתה מציין. אשר לVIOXX זו אינה תרופה לטיפול בכליאת עצב אלא לטיפול בדלקת.

02/11/2002 | 17:13 | מאת: גל2

הכאב אם כך אינו בזרוע אלא בחלק שבין כף היד למרפק, כ- 5 סנטימטר מהמרפק החלק העליון

מנהל פורום אורתופדיה