נפיחות וכאב בכף הרגל.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/11/2002 | 19:39 | מאת: עדי

שלום אני בן 27 בריא בד"כ ומתאמן בריצה באופן קבוע לפני כ 4 שבועות עברתי תאונה עם אופנוע, כתוצאה מהתאונה קיבלתי מכה חזקה מאוד בכף רגל ימין ( ללא שברים) והרגל הייתה נפוחה מאוד באזור החיצוני של הקרסול. בשבוע הראשון לאחר התאונה לא יכולתי לדרוך כלל על הרגל אך בשבועות הבאים המצב השתפר מעט, כיום לאחר ארבע שבועות אני עדיין לא מסוגל ללכת רגיל ויש לי כאבים חזקים בעת ההליכה שכתוצאה מהם אני הולך עם הרגל על הצד במקום ישר. הלכת לשני אורטופדים האחד אמר שאין מה לעשות ורק זמן ירפא השני שלח אותי ל CT וגם שם לא עלו ממיצאים חדשים למעט העובדה שיש לי הצתברות נוזלים. אני אדם בריא אשר עוסק לרוב בכושר גופני השאלה שלי מה ניתן לעשות בכדי לחזור כמה שיותר מהר לפעילות. אגב אמרו לי שיכול להיות שמתחתי גיד או רצועה- מה זה אומר וכמה זמן החלמה זה לוקח, מפני שכבר עברו 4 שבועות ועדיין יש ברגל נפיחות תודה מראש על תשובתך.

החלמה מחבלת מעיכה יכולה להמשך גם 6-8 שבועות תלוי במידת הנזק לרקמות הרכות

מנהל פורום אורתופדיה