בעיות גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/10/2002 | 23:10 | מאת: מודאג

עקב כאבי גב עשיתי צילומים והפענוח היה שיש לי זיזים קדמיים באל 1 אל 3 אל 5 מה זה? האם זה קשור לשקיעת סידן? או לטרום פריצת דיסק? איזה טיפול מומלץ? תודה

זה ממצא שמבטא שינויים של הזמן שכשלעצמם אין להם שום חשיבות ואינם דורשים טיפול. מה שדורש טיפול הנו כאב הגב . תצטרך להסתגל לעובדה שככלשתעשה יותר בדיקות תגלה יותר ממצאים שאין להם משמעות ואינם עוזרים לפענוח הסיבה לכאב הגב. . יש כמובן לעיתים קרובות ממצאים מסיעים וחוכמת הרופא המטפלתבחן בך ביכולתו להפריד בין התבן לבר.

מנהל פורום אורתופדיה