כאבים בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/10/2002 | 15:26 | מאת: קרן

אני מקווה שזה המקום הנכון לרשום בו. העניין הוא כזה לפני כחודש עברנו דירה ומהיום הראשון שעברנו ועד היום יש לי כאבים בכתף הימנית בעיקר בבקרים.אני יכולה למתוח אותה עד גבול מסויים ואז אני מרגישה כאבים. זה מפריעה לי מאוד בתפקוד היומיומי והרבה פעולות שאני עושה אני נזהרת מלכתחילה שלא אגיע לרמה גדולה יותר של כאבים . הדבר מתסכל ומפריע מה זה יכול להיות? לתגובתכם אודה. קרן

נראה שמדובר במה שנקרא בורסיטיסי או טנדיניטיס של גידים בכתף .

31/10/2002 | 23:51 | מאת: אילני

לפני כשנתיים נפלתי על הכתף הימנית ומאז בכל מאמץ ובחילופי מזג אויר אני נתקפת בכאבים עזים. מה ניתן או מומלץ לעשות?

01/11/2002 | 08:39 | מאת: קרן

תודה על התשובה אבל מה עושים במקרה שכזה? איזה טיפול עושים? בן זוגי טוען שזה בעקבות לחויות מרובות שנמצאות בבניין שעברנו אליו האם זה יכול להיות נכון? קרן

01/11/2002 | 15:55 | מאת: רוני זרח

שלוס. אני בן 53 לפני כ6 שניס נפגע לי כתוצאה מחבלה סיבובית ברך ימין .בוצע ניתוח אורתוסקופיה וכרתו את המניסקוס היה שיפור זמני בשנה האחרונה גברו כאבים ומתקשה בהליכה עמידה ותיפקוד לפני מספר חודשים עברתי שוב אורטוסקופיה ובממצאים נראה כי נגרם נזק סחוסי נרחב בברך והומלץ על ניתוח H.T.O .בדיון שהתקיים עים מספר רופאים. ברצוני לשאול האים קיים סיכון בניתוח שכזה מול התועלת ? מה משך זמן ההחלמה ? האים אזדקק להשתלת סחוס? בתודה רוני 050218136 פלפון

מנהל פורום אורתופדיה