בעיה בכף ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/10/2002 | 11:15 | מאת: חלי

לד"ר שלום רב, בעלי מתלונן מזה חודשיים על כאבים בצד כף הרגל הימנית ובמקביל על חוסר תחושה, כלומר לפעמים אין לו תחושה במקום ולפעמים הוא לא יכול לגעת שם. עליי לציין כי בעלי בן 43 ולפי מיטב ידיעתנו נחשב כאדם בריא למרות שהוא לא "רץ" לעשות בדיקות גם מפאת חוסר זמן. האם תופעה כזו יכולה להדאיג ואם כן אילו בדיקות עליו לעשות בתודה חלי

חוסר תחושה וכאב הנם ביטויים ללחץ על עצב. אם לא הייתי מבין את גורם הלחץ הייתי דואג

מנהל פורום אורתופדיה