ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/10/2002 | 10:03 | מאת: אורן

שלום רב.לגבי השאלה ששאלתי לגבי ניתוח בברך.בתאריך 28.10.02 שאלת אותי חזרה לגבי איזה ניתוח.אני סובל מהידבקיות קשות בתוך הברך ולכן אני לא יכול לישר ולכופף.עשיתי 2 ניתוחים ללא הצלחה ונישארתי כך .הרצועה הצולבת קידמית קרועה אך אני יציב ברגל הולך בצליעה די קשה.הבנתי שיש לי ארטרו פיברוזיס שזה די נדיר.אנ בן 30 .שאלתי. הרופאים מיתנגדים לניתוח בטענה שיש סיכון גדול בניתוח .מדובר בניתוח שמנקים את הברך וסוגרים זה נישמע די פשוט .לכן אני לא מבין מה הסיכון איזה נזק יכול להיגרם יותר ממה שיש לי כרגע. אני שומע על ניתוחים של החלפה של ברך שלמה אז מה בעיה בניתוח הזה תודה על התשובה.יש לי חוסר ישור 30 מעלות וכיפוף עד 90 מעלות.איזה נזק הכי גדול יכול לקרות לי אם הניתוח לא יצליח.

פעם ארתרופיברוזיס - תמיד ארתרופיברוזיס ולכן ניתוח לא יעוזר כי תשוב לסבול מאותה בעיה . אשר להחלפה שלמה של המפרק , גם כאן יש סיכוי רב מהרגיל לכך שתגמור עם הגבלת טווח .

מנהל פורום אורתופדיה