קרע חלקי בשריר השוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/10/2002 | 01:13 | מאת: יורם

שלום , אני בן 37 ,לפני כחצי שנה התחלתי לשחק טניס (לפני כן עיקר הפעילות הגופנית שלי היתה הליכה 4 פעמים בשבוע), לאחר כשלושה חודשים מאז תחילת הפעילות החדשה החלו כאבים חזקים בשוק רגל ימין שאובחנו ע"י אורטופד כקרע חלקי בשריר, לאחר מנוחה של חודשיים, חזרתילפעילות בצורה הדרגתית אך לרוע מזלי בזמן ריצה על המגרש הרגשתי כאב חד בשוק של הרגל השניה רגל שמאל וכעת אני סובל מבעיה דומה ברגל השניה (לא בטוח ב-100% שמדובר באותה בעיה משום שאורטופד של חדר מיון איבחן את הבעיה כמתיחה בלבד). שאלתי היא האם יש פיתרון תרופתי מהיר לבעיה או באמצעות נטילת ויטמינים מסויימים? האם עליי לפנות לאורטופד מומחה לענייני ספורט (למרות שאנני ספורטאי)? יש לציין שלפני כל פעילות ספורטיבית אני מקפיד לבצע מתיחות ושחרור בסוף כל פעילות, מה לדעתך עליי לעשות?

מנוחה וחזרה הדרגתית לפעילות. אין פתרון תרופתי מהיר וויטמינים תוכללקבל במזון אם אתה אוכל נכון.

מנהל פורום אורתופדיה