כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/10/2002 | 22:45 | מאת: יוסי

ד"ר שלום אני בן 39 ,לא סובל בד"כ ממחלות כלשהן,פרט לכאב עצמו אין כל בעיה מוטורית ביד, בחודש האחרון אני סובל מכאבים בכתף ימין ,הכאב מלווה ברעידות של השריר , בנוסף לכך מידי פעם אני מרגיש עיקצוצים בכף היד. קיבלתי כדור בשם -אביטרן 100 אך הוא לא עזר בכלל, כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

אני מקווה שלפני שקבלת את כדור האביטרן גם נבדקת כהלכה . אם כן הייתי שמח לדעת מה היו ממצאי הבדיקה ואם לא כדאי מאד שתיבדק.

27/10/2002 | 13:18 | מאת: יוסי

נבדקתי ע"י רופא המשפחה לפני האביטרן, וכשחזרתי נשלחתי לבצע בדיקות דם (ביצעתי היום) , אך התור לאורטופד אצלנו די ארוך ,לא נראה לי שהחזיק מעמד עוד שלושה שבועות, הכאבים חזקים ולא מרפים,מה האפשרויות לביצוע

מנהל פורום אורתופדיה