כאבים בברך שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/10/2002 | 23:44 | מאת: דג בים

שלום רב, אתמול לאחר שיעור ספורט(משחק כדורגל)התחלתי לחוש כאבים בברך שמאל, יכולתי לעמוד ולכופף את הברך, אבל למשל בישיבה שפופה(כיפוף הברך והפעלת משקל עליה)-חשתי כאבים עזים. אחרי הצהריים הגעתי לאימון כושר קרבי-לרוץ יכולתי, אבל פעולות מסויימות לא יכולתי לבצע. היום נמשכו הכאבים וכבר קשה לי לעלות מדרגות. יש לך רעיון מה לעשות?

25/10/2002 | 23:50 | מאת: דג בים

כי מדובר בברך שמאל, והכאבים הם מעין הרגשת מתיחה בחלק הימני של הברך(בחלק הפנימי)

זה בעיקר תלוי בנסיבות החיים שלך. אם אתה מסתדר עם הברך כמו שהיא תנוח מספר ימים וראה מה קורה . אם נוצרת הפרעה תפקודית של ממש פנה לעזרת אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה