מיפוי עצמות בפעם השניה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/10/2002 | 12:49 | מאת: טלי

היו לי בעבר שברי מאמץ בצעתי מיפוי עצמות והתגלו לי שברי מאמץ בדרגה 1-3. חזרו לי הכאבים לאחרונה והאורטופד שלח אותי לעשות מיפוי עצמות נוסף. ידוע לי שהקרינה במיפוי עצמות היא גבוהה מאוד, האם כדאי ללכת לעשות את המיפוי בפעם השניה? חשוב לציין שבחודשיית הבאים אני הולכת לעשות בצורה אינטנסיבית מאוד בספורט ריצות בעיקר

כמות הקרינה במיפוי עצמות היא 20 מיליקירי שזה בערך צילום רנטגן רגיל. לגבי הצורך במיפוי חוזר אין במידע שאת מביאה ולו גם רמז ממנו אוכל ללמוד על צורך כזה.

מנהל פורום אורתופדיה