המשך לשאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/10/2002 | 15:17 | מאת: עידן

שלום עוד פעם ותודה על התשובה הקודמת..... שאלתי בקשר לשוירמן סקוריוזיס וענית שזה תלוי בצמיחה..... אני לא חושב שאני אצמח עוד אז שאלתי היא ... מה זה הניתוח?? מה עושים בו??? האם זה מסוכן??? מה אחוזי ההצלחה??? תודה מראש... עידן

ניתן לבצע ניתוח מלפנים אומאחרו או שניהם. בעקרון מישרים אתעמוד השדרה על ידי הצמדת מוטות ברזל לחוליות . והשתלת עצם לאחר שמקלפי את קרום העצם מן החוליות אותם רוצים להצמיד. הניתוח אינו קל ויש בו הרבה סיבוכים. ההצלחה לישר את עמוד השדרה היא גבוהה אך כאמור יש גם הרבה סיבוכים.

מנהל פורום אורתופדיה