בעיות בברך-דחוף!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/10/2002 | 14:17 | מאת: יהודית

אני אישה בת 50, ולאחרונה החלו כאבים עזים(!!!) בברך ימין מלווה בנפיחות רצינית ביחס לברך השנייה. כמו כן, אני מתקשה ללכת, לעלות מדרגות, ובכל פעילות של כיפוף הברך. טופלתי במשך 10 ימים בוויוקס, משחה לשיכוך כאבים, ותרופות מקלות אחרות. בתחילת הטיפול היה שיפור אך עם סיום לקיחת התרופות, הכאבים חזרו כפי שהיו. הרופא הציע להזריק לברך קורטיזון אך לא עשיתי זאת. בצילום הברך יש שינויים דרסטיים -כך הרופא אמר אך לא הסביר לי מעבר. אציין כי בדר"כ אני אישה בריאה אך סובלת גם מבעיות גב. אבקש את עזרתך מאחר והכאבים הם בלתי נסבלים. מה עליי לעשות? תודה מראש, יהודית.

24/10/2002 | 19:31 | מאת: shlomo

i w'd kike to know abaut it, what are the solutins. thank you.

http://uwcme.org/courses/rheumatology/knee/bakers.html

נראה -לפי סיפורך כי בעייתך היא אוסטאוארטריטיס. על אוסטאוארטריטיס תוכל לקרוא אם תלכי לחלון "חיפוש" שבראש העמוד ובחלון שיפתח לאחר שתקלידי עליו תכניסי את המילה אוסטאוארטריטיס תוך הקפדה עלסדק נכון של אותיות

מנהל פורום אורתופדיה