החלפת מרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/10/2002 | 06:56 | מאת: אלברט

לפני כשנהנחבלתי במרפק כתוצאה מהחבלה התרסק ראש הרדיוס והאולנה. הוחלף ראש הרדיוס 'והאולנה קובעה בפלטה. מאז עברתי 4 ניתוחים עקב פריקת ראש הרדיוס.)קיבוע אליזרוב) כיום עקב בעית הסתידות המרפק תקוע בזוית 110 מעלות. הוצא לי ניתוח החלפת מרפק. אני כבן 38 והבנתי שחיי המרפק אינם ארוכים שאלתי מה סיכוי הניתוח מה משך ההחלמה ומה משך חיי המפרק המלכותי האם ידוע לך מרכז רפואי בעולם המתמחה בנושא.

סיכויי הניתוח במקרים כגון אלו אינם מרנינים המרכז לבעיות מרפק הנו קליניקה מיו -MAYO CLINIC בארה"ב/

מנהל פורום אורתופדיה