גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/10/2002 | 00:24 | מאת: אבנר

ד"ר שלום בעקבות פעילות לפני כשנתיים קרעתי את גיד האכילס ברגל ימין עקב טעות ראשונית באבחון נותרה הרגל ללא טפול ורק לאחר כשבועיים ש כאבים אובחן הקרע ע"י רופא אחר. בשלב זה הצלומים הראו שגיד החל להתאחות ובסופו של דבר לא בוצע ניתוח לאיחוי הגיד. עתה לאחר כשנתיים חזרתי לפעילות גופנית שוטפת (הליכה מהירה)אולם אני מרגיש כאבים בעת הריצה. בבדיקה אצל רופאים מומחים קבלתי את ההמלצות הבאות: רופא א המליץ להמשיך רק ללכת רופא ב אפשר לעבור לריצה באופן שוטף שאלתי האם קיימים אמצעים להקלת הכאב-לא תרופות ומה משמעות הכאבים- האם מדובר בכאבים חולפים אגב,מצבי הבריאותי תקין ואיני סובל ממחלות כלשהן בתודה מראש

יש כמה נתונים להם אני זקוק לפני שאוכל לענות לך כמו . מיקומו המדוייק של הקרע, טווח הקרסול בכיפוף הברך וטווח הקרסול בישור הברך , צורת הגיד בבדיקת אולטרהסאונד יש או אין רגישות מקומית

מנהל פורום אורתופדיה