נעלי ילדים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/10/2002 | 00:17 | מאת: עמליה

שלום, האם יש אמת בדבר שאין להעביר נעליים בין ילד לילד. מקווה שזו לא שאלה דבילית, אשמח לתשובה מהימנה האם זו סתם אגדה. תודה.

לא מומלץ שהילדים יזרקו נעליים זה על זה אך לנעול נעל של ילד אחר, אין בכך שום רע.

22/10/2002 | 07:54 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כשאת מעבירה נעל שילד גדול השתמש בה, תנסי להתאים אותה כאילו היית קונה נעל בחנות. אם את בודקת את ההתאמה בקפדנות אין הבדל משמעותי. דבר אחד - אם הסוליה משופשפת בצורה לא סימטרית כדאי לתת לסנדלר לישר אותה.

מנהל פורום אורתופדיה