טיפול בגלי רדיו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/10/2002 | 23:04 | מאת: yaki64

שלום רב, אני סובל מבלטי דיסק בחוליות הצואר . הוצע לי טיפול בגלי רדיו. ברצוני לשאול לדעתך לגבי הטיפול . האם יש בו כדי להפיג הכאבים ? ואולי להחמירם ? לתשובתך אמתין . בברכה יקי

יש שני אופני שימו שבגלי רדיו. האחד ל"שיתוק" עצבי תחושה המוליכים תחושת כאב והשני ל"כווץ הדיסקוס" . למי מהם את המתכוון?

23/10/2002 | 09:23 | מאת: yaki63

ד"ר לב אל שלום רב . אני מתכוון לאופן הראשון שהזכרת :"שיתוק " עצבי התחושה. תודה עבור תשומת הלב לתשובתך אמתין בברכה יקי

מנהל פורום אורתופדיה