בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/10/2002 | 20:49 | מאת: הילה

ראשית ד"ר,תודה על התשובה המהירה (בנוגע לפענוח צילום רנטגן). כדי למקד את הבעיה אציין כי הופניתי לצילום לאחר שבבדיקה אצל הרופא נמצא נוזל בברך (שהיא גם קצת אדומה). האם הממצא שתואר ברנטגן יכול להסביר את הסיבה להמצאות ה"מים" בברך (הרופא לא חושב שמדובר בקרע במיניסקוס). ושוב תודה

יש כ 9 סיבות עקריות לנוכחות נוזל בברך. מתוכן לפחות 6 שוות שיקול דעת. אחת מהן היא אוסטאוארטריטיס שאחד הסמנים הראשונים לה הנו התחדדות ה"אמיננציות ".

מנהל פורום אורתופדיה