גונארטרוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/10/2002 | 19:37 | מאת: סופיה גוטמן

שלום, אני בת 51 ולאחרונה יש לי כאבים בברך. ביצעתי צילום והממציאם הם : גונארטרוזיס קלה. הייתה רוצה לדעת מה זה ומהם דרכי הטיפול והאם אני יכולה להמשיך להתעמל? תודה סופיה

גונארתשוזיס =אוסטאוארטריטיס של מפרק הברך על אוסטאוארטריטיס תוכלילקרוא ב: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=33548&t=33272 אשר להתעמלות - זה אפילו רצוי ומומלץ

22/10/2002 | 21:24 | מאת: סופיה גוטמן

לאור תשובתך האם מותר לי להתעמל בחודר כושר במכשירים הבאים : הליכון, גומיה, מדרגה, מסטר, משקולות. ואם כדאי לשים גרב אלסטיט על הברך בזמן כאב ? איזה סוג של גרב? בתודה

מנהל פורום אורתופדיה