שוירמו סקוריוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/10/2002 | 19:48 | מאת: עידן

שלום ד"ר שמי עידו ואני בן 21 מזה כמה שנים אני הולך כפוף ואובחן אצלי שיש לי שוירמן סקוריוזיס (גיבנת). לפי דעתי המצב הולך ומחמיר עם הזמןץ שאלתי אליך אם יש משהו שניתן לעשות כדי לשפר את היציבה.... לא משנה מה ... אפילו ברזלים לגב.... האם משהו יכול לעזור?????? תודה רבה מראש על העזרה עידן

בגילך יש סיכוי מה ( וזה ניתן לבדוק על פי צילומי רנטגן) לשפר אתהעקומה על ידי שימוש בחגורה מתאימה. כלזה נכון אם יש לך עוד פוטנציאל צמיחה לגובה. במידה שלא ניתן תמיד לשפר משהוא על יד תרגילים אך שיפור משמעותי -רק בניתוח וזה לא עניין פשוט כלל ועיקר.

מנהל פורום אורתופדיה