צילום רנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/10/2002 | 17:05 | מאת: הילה

שלום ד"ר אני בת 32 ,עוסקת בפעילות ספורטיבית (טניס וכדורסל). בזמן האחרון התחלתי לסבול מכאבים בברך שמאל. הופניתי לצילום רנטגן, כאשר בפיענוח נרשם:שינויים ארטרוטיים בצורת התחדדות האמיננציה אינטרקונדילרית. עד אשר אכתת רגליי לרופא,אודה לך אם תפרש לי בלשון פשוטה מה המילים המאיימות הנ"ל אומרות ? האם יש באבחנה הנ"ל כדי למנוע ממני פעילות ספורטיבית בעתיד? תודה

הממצא בצילום אינו מלמד כלום- כשלעצמו- שכן רואים כמוהו יום יום אצל אנשים שאינם סובלים מכאב.

מנהל פורום אורתופדיה